Contact: 088 - 784 8383
E-mail: info@lbc.nl

King Koil

Over King Koil

King Koil is opgericht in 1898 door Samuel Bronstein. Gestart met 6 werknemers in een kleine fabriek in St. Paul, Minnesota. Inmiddels is King Koil een van de grootste matras merken wereldwijd. De King Koil matrassen zijn verkrijgbaar in meer dan 80 landen wereldwijd. De perfect afgewerkte producten, die uitblinken door hun sublieme ligcomfort, zijn sinds 2015 ook verkrijgbaar in Nederland.

Sinds de oprichting van King Koil is de complete technologie veranderd, maar het niveau van toewijding aan kwaliteit en service is hetzelfde gebleven. In de loop van de jaren heeft King Koil vele prestigieuze onderscheidingen ontvangen, waaronder goede recensies van de internationale Chiropractors Association ( ICA )

Continu in ontwikkeling!

King Koil is voortdurend in ontwikkeling om haar producten te perfectioneren. Jouw optimale nachtrust is onze drijfveer.

Als een wereldleider in de matrasindustrie richten we ons op onderzoek en ontwikkeling van de nieuwste technologieën. Uiteraard houden we ook de laatste trends op het gebied van producten en consumenten nauwlettend in de gaten.

Klik op onderstaande button om de homepage van King Koil te bezoeken!

Ga naar de website