de Luxury Bedding Company

Ruim 25 jaar ervaring in de slapen branche

Wij zijn een energiek en dynamisch bedrijf. Geen uitdaging gaan we uit de weg. Of het nu gaat om het beter te laten renderen van uw verkoop vloeroppervlak of het vinden van de juiste oplossingen binnen uw project, bij ons bent u aan het juiste adres.

De Luxury Bedding Company is distributeur van de merken Serta & King Koil voor de Nederlandse markt. Maar ook voor uw persoonlijke collectie kunt u bij ons terecht: wij ontwikkelen private labels die volledig aansluiten bij uw behoeften. Deze private collections kunnen wij voorzien van de complete marketing strategie en uitstraling in uw winkel.

Naast het beleveren van de retail, verzorgen wij diverse projecten in de zakelijke markt. Denk hierbij aan luxe hotels, bed & breakfasts, luxe chalets en vakantie villa’s. Van 1 kamer tot 1000 kamers: graag denken wij met u mee voor het vinden van de passende slaapoplossing binnen uw project!

Meer weten?
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag bespreken wij de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek. De koffie staat klaar!

Neem contact op

Serta matrassen

De nr. 1 van Amerika nu verkrijgbaar in Nederland!

Het grootste matrassenmerk van Amerika is sinds 2013 verkrijgbaar in Nederland! De Luxury Bedding Company is de importeur voor Nederland en distribueert de Serta producten op de Nederlandse markt. Inmiddels zijn de Serta producten op ruim 40 verkooppunten verkrijgbaar in Nederland. Wereldwijd is Serta een van de grootste merken op het gebied van bedden, matrassen en boxsprings.

Bezoek de website

De keuze van de beste hotels

Mérens Matrassen

Slapen op een natuurlijk matras

Het was eeuwenlang de normaalste zaak van de wereld: slapen op een matras die gemaakt is van natuurlijke materialen. Totdat de beddenindustrie kunststof alternatieven ontdekte zoals synthetische latex en schuim. Gelukkig is het oude ambacht van matrassenmaker niet verloren gegaan.

Bezoek de website

Van 1 kamer tot 1000 kamers: graag denken wij met u mee voor het vinden van de passende slaapoplossing binnen uw project!

Anton KammingaLuxury Bedding Company

Contact

Wij vertellen u graag meer over onze matrassen

Het grootste matrassenmerk van Amerika is sinds 2013 verkrijgbaar in Nederland! De Luxury Bedding Company is de importeur voor Nederland en distribueert de Serta producten op de Nederlandse markt. Inmiddels zijn de Serta producten op ruim 40 verkooppunten verkrijgbaar in Nederland.

Reactieformulier

  Adres

  Rietveldstraat 20
  8013 RW Zwolle
  T: 088 – 784 8383
  E: info@lbc.nl

  Postadres

  Rietveldstraat 20
  8013 RW Zwolle

  Zakelijk

  KVK: 59142723
  BTW: NL853336726B01
  IBAN: NL58ABNA 0502 9282 20