Skip to main content

Open sollicitatie: Chauffeur(s) (40 uur)

Ben jij of ken jij iemand die opzoek is naar een nieuwe uitdaging in een groeiend, jong en energiek bedrijf? En wil jij werken in een informeel team? Kom dan ons team versterken!
Stuur jouw open sollicitatie en laat ons weten waarom jij interesse hebt om aan de slag te gaan als chauffeur bij Luxury Bedding Company.

Waar ga je werken?
We zijn een snelgroeiend team met passie voor wat we doen. We zijn eigenzinnig, flexibel en hebben lef. Dat zijn de ingredi├źnten voor het succes van Luxury Bedding Company. En daar zijn we trots op.

We zijn groot geworden door het iedere dag een beetje beter te doen. We maken fouten en leren er van. We hebben geen vastgeroeste gewoonten. Geen ‘we doen het altijd al zo’. Geen ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’. Bij de Luxury Bedding Company streven we naar het allerbeste.┬áInmiddels zijn we uit ons jasje gegroeid en verhuizen we eind 2022 van Zwolle naar ons prachtige nieuwe pand in Hattemerbroek (H2O Bedrijvenpark).

Solliciteren kan al binnen 1 minuut. Vul onderstaande sollicitatieformulier in of stuur een mail naar: solliciteren@lbc.nl voor meer informatie of contact. De koffie staat voor je klaar!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Solliciteer direct!